Hampus Gustafsson

Hej! Mitt namn är Hampus Gustafsson jag jobbar som Performance Coach med inriktning mot utveckling av fotbollsspelare. Som tränare har jag jobbat med spelare på olika nivåer, allt från Allsvenska akademispelare, A-lagsspelare och breddlags-spelare.

Jag hjälper mina spelare genom att designa personliga träningsprogram, samt coacha inom kost, sömn och återhämtning. Detta för att hjälpa spelarna att öka sin fysiska prestation på planen, samt optimera sin livsstil som fotbollsspelare.

Min Utbildning 🎓

Avancerad Idrottsnutrition, Barça Universitas

Efter 5 månaders studier tilldelades jag ett certifikat i "Advanced Sports Nutrition" från Barça Universitas, FC Barcelonas egna institution för forskning, innovation och utbildning. Från detta program fick jag värdefulla kunskaper och färdigheter, som gör att jag kan hjälpa mina klienter att optimera sin utveckling och prestation med hjälp av sin kost.

Sports Science, Göteborgs Universitet

Med över 2,5 års studier inom prestationsutveckling, coaching och hälsa för idrottare på Göteborgs Universitet har jag nu de verktyg som krävs för att hjälpa fotbollsspelare att utveckla sin träning och livsstil. Med dessa lärdomar kan jag hjälpa mina klienter att översätta den teoretiska kunskapen till praktisk vägledning och individualiserade program.