Mina Spelares Resultat 📊

I resultaten nedan kan du se hur mina personliga träningsprogram har hjälpt fotbollsspelare på olika nivåer att förbättra sin snabbhet, styrka och explosivitet.

1 av 10

Recensioner 📝

 • "Jag ville bli snabbare, starkare och explosivare. Du har hjälpt mig genom ett mycket bra och uttänkt träningsprogram och du har även hjälpt mig vad det gäller info om kost, sömn och återhämtning. Jag tycker att träningsprogrammet var tydligt och genomtänkt p.g.a att det fanns tre olika faser som gjorde det blev tydligt och välstrukturerat."

  - Arvid

 • "Jag ville utveckla min snabbhet/explosivitet. Jag ville även bli starkare i närkamper och gå upp i vikt (muskler). Jag har fått hjälp med ett program som är speciellt anpassat utifrån mina mål samt haft tillgång till hjälp ifall något förhinder skulle uppstå. Jag är mycket nöjd med programmet, jag har kommit en bra bit framåt på mina mål och samtidigt fått med mig mycket erfarenhet sett till hur man ska träna för att uppnå olika mål. Jag kan inte komma på något som skulle kunna förbättras."

  - Isac

 • "Jag ville utveckla min explosivitet och fart för att kunna vara mer följsam i mitt spel och hinna ikapp alla motståndare oavsett deras snabbhet. Du har hjälpt mig genom att sätta ihop bra övningar som jag kunnat gått till gymmet och utfört. Det som gjort att jag kommit närmare mina mål är som sagt övningarna du satt ihop vilket har gjort att jag kunnat varit disciplinerad och tränat mer på gymmet än förut vilket har lett till förbättringar i min atletisism. Jag tyckte att programmet var väldigt bra och det var bättre än förväntat!"

  - Anton

 • "Jag ville bli snabbare, explosivare och starkare för att kunna vinna fler dueller. Programmet hjälpte mig väldigt mycket och jag är nöjd med allting när det kommer till struktur och tydlighet."

  - Jacob

 • "Jag ville få rörligare höfter, bli snabbare och starkare. Programmet har hjälpt mig väldigt mycket med detta. Jag tyckte allt med programmet var bra som det var."

  - Dennis

 • "Jag ville bli snabbare, starkare och gå upp i vikt genom muskler. Jag har fått ett bra program med flera faser och massa fakta om mat, sömn och återhämtning och mycket mer. Jag är väldigt nöjd med programmet på alla fronter."

  - Nore